+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


Hlášení rozhlasu 🔎

Zápis dětí do Klubíku Chudčické Mašinky

Upozornění občanům - konec splatnosti poplatků

sejmuto: 05.06.2024

Upozorňujeme občany, kteří dosud neuhradili poplatky za svoz pevného domovního odpadu, psa a kabelovou televizi, aby tak učinili co nejdříve. Splatnost poplatků končí 31. 5. 2024

IDS Infomail

sejmuto: 30.06.2024

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

v tomto infomailu tentokrát není novinek a změn v dopravě příliš mnoho, ale některé se přece jen objevily. Přečtěte si o nich, ať dojedete spokojeně.

V prvé řadě upozorňujeme na drobnější změny týkající se Brna a příbrněnské oblasti v Bystrci - linky 54, 303, N98 a potom Brna, Komárova a Židenic - linka 64. V Šebetově pozor na změny trasy na lince 277. O nadcházejících víkendech upozorňujeme i na drobné změny jízdních řádů linky S3 mezi Brnem a Tišnovem. Několik dalších drobností najdete v příloze.

A protože máme polovinu května, je to neklamné znamení, že celá řada muzeí a dalších institucí pořádají muzejní noci. Není třeba se soustředit jen na tu brněnskou, prakticky každé muzeum ve větším jihomoravském městě se v termínech do konce května připojuje. A protože je řada termínů v pracovní den, dá se i v pozdní večerní době snadno dostat z příslušného města do okolních obcí autobusy nebo vlaky. Přinášíme přehled. Druhou akcí, na kterou chceme upozornit, jsou dny otevřených dveří  brněnského rozhlasu konané při příležitosti 100. výroční zahájení vysílání na Moravě. Brněnský rozhlas je naším mediálním partnerem. Od pátečního odpoledne po celý víkend se tam můžete stavit podívat, jak se vlastně dělá rozhlas.

----------------

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 18/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

16.05.2024

Přiložené soubory:
Infomail 2024-18.pdf

Prodej palivového dříví

sejmuto: 31.08.2024

LS Černá Hora nabízí k prodeji palivové dříví. 

Bližší informace naleznete v příloze.

Přiložené soubory:
Prodej palivového dříví.pdf

Tour de Veveří - neděle 19. 5. 2024

Svazek obcí Panství hradu Veveří zve všechny zájemce v neděli 19. května na akci Tour de Veveří, která je vhodná pro pěší, cyklisty, běžce i pro terénní kočárky.

Můžete se těšit na opravdu velké překvapení, nově na kratší dětskou úkolovku a na poklad, který bude tentokrát v Chudčicích na hřišti.

Stanoviště v obcích svazku, tedy v Hvozdci, Chudčicích, Javůrku, Veverské Bítýšce, Rozdrojovicích, Říčanech a Veverských Knínicích se otevírají v 9 hodin, na hradě Veveří v 10 hodin. K pokladu se dostanou ti, kteří navštíví alespoň tři kontroly, včetně té chudčické, a budou o tom mít záznam v hrací kartě. Ty budou k dispozici na všech stanovištích.

Podrobnosti, doporučené trasy a zajímavosti najdete na webu www.panstviveveri.cz nebo ve facebookové události Tour de Veveří.

Pojďte s námi spočítat, zda je na Veveří devět věží a zjistíte, že to jde i z okna. Těšíme se.

Přiložené soubory:
_SOPHV_plakat_Tour de Veveri 2024_02-2024_2.0-WEB (003).jpg
  0 - 5 / 303  >>  >>>